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News

Daily recipe: Calamarata with porcini consommè, small squids and salicornia

The chef Daniele Zennaro from the restaurant “Vecio Fritolin” in Venice, shows his recipe: “Calamarata with porcini...

Venerdì 11 marzo a Cortona in scena gli chef stellati Gramaglia, Sadler e Baracchi con carne di bufalo e chianina

E’ in programma per venerdì 11 marzo a Cortona, a Palazzo Ferretti, l’evento “Dalle Stalle alle Stelle”, con...

Leguminosa: la Gma Specialità all’evento Slow Food per selezionare nuovi Presidi

Un mercato selezionato di Pizzerie Gourmet e ristorazione attenta alla qualita’ sono i due canali distributivi nei quali negli ultimi...

La ricetta del giorno: Guancia di maiale brasata secondo tradizione, emulsione di senape, sedano rapa alla birra

Gli chef Fabiana Scarica e Arturo Scarfato del “Ristorante villa Chiara -orto&cucina-” di Vico Equense ci presentano la ricetta...

La ricetta del giorno: Riso vialone nano mantecato all’acqua di pomodoro datterino, sgombro caramellato e briciole di pane alle olive nere

Oggi Vincenzo Guarino, Executive Chef presso il Ristorante “il Pievano – Castello di Spaltenna” di Gaiole in Chianti, ci presenta...

Daily recipe: Mafaldelle with lamb ragù and mix of mushrooms

The chef Felice Lo Basso from the restaurant Unico in Milan shows his recipe of “Mafaldelle with lamb ragù and mix of...

Chef’s Cup, 2 March in Rome: The Michelin-starred chefs Gramaglia and Barrale will work together at the competition, on behalf of the south of Italy.

Welcome again to the next edition of the cooking challange “Chef’s Cup”, 2 March in Rome at the well known restaurant...

Gennaro Nasti, pizza man in Paris

He is 40 and loves the good pizza. This is Gennaro Nasti, professional pizza man who left Naples to chase a dream: Make the best pizza...

Daily recipe: Gourmet sandwich with buffalo beef

Today the chef Francesco Fichera will show us his recipe ( in cooperation with GMA Import Specialità ) : Gourmet sandwich with buffalo...

Daily recipe: Pasta with fava beans and red shrimps, “colours, substance and flavours”

The Michelin-starred chef Agostino Iacobucci from the restaurant “I Portici” in Bologna shows his recipe : “Pasta with...