News
StoriediPane: luogo di confronto e di buon cibo
Gusto MediterraneoFeb 16, 2016
“Mi piaceva immaginare StoriediPane come un luogo di confronto, dove si potesse ragionare in collettivo sulla nostra cucina e sulle...
Daily recipe: Salted codfish with tomato sauce, mousse of buffalo mozzarella and crunchy cracker
Gusto MediterraneoFeb 15, 2016
The chef Fabiano Borea from the restaurant “Le Tre Vele” in Salerno, shows his recipe:Salted codfish with tomato sauce, mousse...
Daily recipe: Seared squid with endive and risotto venere
Gusto MediterraneoFeb 12, 2016
The chef Fabiano Borea from the restaurant “Le Tre Vele” in Salerno, shows his recipe: Seared squids with endive and risotto...
Nasce la “Comunità del cibo” di Slow Food Terre di Capua
Gusto MediterraneoFeb 11, 2016
Produttori che lavorano per promuovere una nuova gastronomia, fondata sulla tutela della biodiversità, protezione dell’ambiente e...
Chef’s Cup, il 2 marzo a Roma: lo chef stellato Paolo Gramaglia selezionato per il Sud Italia
Gusto MediterraneoFeb 11, 2016
Si riparte con la competizione dell’anno in ambito culinario, con giuria prestigiosa e chef a confronto su temi ogni anno diversi....
Daily recipe : Red shrimps tartara
Gusto MediterraneoFeb 10, 2016
The chef Fabiano Borea from the restaurant “Le Tre Vele” in Salerno shows his recipe of “Red shrimps tartara”....
Cantarelli Restaurant – Samboseto (PR)
Gusto MediterraneoFeb 10, 2016
Cantarelli Restaurant – Samboseto (PR) This is the first text about one of the “stories of my past”. I am going to talk...
Daily recipe: Typical Neapolitan Lasagna
Gusto MediterraneoFeb 09, 2016
The chef Vincenzo Della Monica from the PastaBar Leonessa ( Nola – NA ) shows his recipe on the occasion of Carnival : the Typical...
Daily recipe: Typical Neapolitan dessert: Migliaccio
Gusto MediterraneoFeb 08, 2016
The chef Vincenzo Della Monica from the PastaBar Leonessa ( Nola – NA ) shows the daily recipe of a typical Neapolitan dessert: the...
Daily recipe: Orecchiette with salted codfish, speck and squash flowers
Gusto MediterraneoFeb 05, 2016
The chef Felice Lo Basso from the restaurant “Unico” in Milan shows his daily recipe: Orecchiette with salted codfish, speck...