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News

Daily recipe: Spaghettone with lobster

The chef Felice Lo Basso from the restaurant Unico in Milan, shows his recipe: Spaghettone with lobster. Ingredients 400gr Spaghettoni...

Daily recipe: Spaghetti with scampi and split courgette

The chef Fabiano Borea from the restaurant “Le Tre Vele” in Salerno shows his recipe : Spaghetti with scampi and split...

Daily recipe: Chocolate hot pepper pie

This is the second recipe shown by “Storiedipane” on the occasion of S.Valentine’s Day and not: Chocolate hot pepper pie...

StoriediPane: luogo di confronto e di buon cibo

“Mi piaceva immaginare StoriediPane come un luogo di confronto, dove si potesse ragionare in collettivo sulla nostra cucina e sulle...

Daily recipe: Salted codfish with tomato sauce, mousse of buffalo mozzarella and crunchy cracker

The chef Fabiano Borea from the restaurant “Le Tre Vele” in Salerno, shows his recipe:Salted codfish with tomato sauce, mousse...

Daily recipe: Seared squid with endive and risotto venere

The chef Fabiano Borea from the restaurant “Le Tre Vele” in Salerno, shows his recipe: Seared squids with endive and risotto...

Nasce la “Comunità del cibo” di Slow Food Terre di Capua

  Produttori che lavorano per promuovere una nuova gastronomia, fondata sulla tutela della biodiversità, protezione dell’ambiente e...

Chef’s Cup, il 2 marzo a Roma: lo chef stellato Paolo Gramaglia selezionato per il Sud Italia

Si riparte con la competizione dell’anno in ambito culinario, con giuria prestigiosa e chef a confronto su temi ogni anno diversi....

Daily recipe : Red shrimps tartara

The chef Fabiano Borea from the restaurant “Le Tre Vele” in Salerno shows his recipe of “Red shrimps tartara”....

Cantarelli Restaurant – Samboseto (PR)

Cantarelli Restaurant – Samboseto (PR) This is the first text about one of the “stories of my past”. I am going to talk...