full screen background image

News

La ricetta del giorno: Pigna di Tarallo, di Anna Chiavazzo (Il Giardino di Ginevra, Casapulla – CE)

L’Artigiana Anna Chiavazzo, Maestra Pasticciera del brand “Il Giardino di Ginevra” di Casapulla (Caserta), presenta per Pasqua...

Daily recipe: Handicrafted Colomba by Leonessa

Happy Easter Everybody! The confectioner Ciro Grieco from the pasta factory Leonessa shows his recipe: Handicrafted Colomba by Leonessa...

Cultural, a Parigi tipicità italiane superstar dal 2 al 4 aprile

I prodotti d’eccellenza italiani in vetrina a Parigi, dal 2 al 4 aprile, al Bastille Design Center (74 Boulevard Richard Lenoir,...

Daily recipe: Pastiera Leonessa

The confectioner Aniello Carotenuto from the PastaBar Leonessa (Nola), shows his recipe: “Pastiera Leonessa”. Ingredients for...

Daily recipe: Pastiera by Le Tre Vele Restaurant in Salerno

The chef Fabiano Borea from the restaurant “Le Tre Vele” in Salerno shows his recipe: Pastiera of wheat Ingredients for the...

La ricetta del giorno: Le Zeppole dello chef Molaro con farina Petra

Le Zeppole di San Giuseppe realizzate con farina Petra. La ricetta è dello chef Mimmo Molaro del ristorante Hungry People di Somma...

La ricetta del giorno: Trancio di merluzzo confit su purea di fagioli di controne, calamaretti spillo e acqua di mare nera

Vincenzo Guarino, Executive Chef presso il Ristorante il Pievano a Castello di Spaltenna di Gaiole in Chianti, ci illustra la ricetta del...

Daily recipe: Beetroots Mafalde , mussels and satureja

The chef Daniele Zennaro from the restaurant Vecio Fritolin in Venezia shows his recipe : Beetroots Mafalde , mussels and satureja....

Plin Torinesi – A typical meal of Piemonte

The chef Mauro Virdis and Massimiliano Brunetto from the restaurant Le Vitel Etonnè in Torino show their recipe : “Plin...

Daily recipe:” Artichokes, passing through Battipaglia and Schito”

The Michelin-starred chef Paolo Gramaglia from the restaurant President in Pompei, shows his recipe: ” Artichokes, passing through...