full screen background image

Recipes

La ricetta del giorno: Trancio di merluzzo confit su purea di fagioli di controne, calamaretti spillo e acqua di mare nera

Vincenzo Guarino, Executive Chef presso il Ristorante il Pievano a Castello di Spaltenna di Gaiole in Chianti, ci illustra la ricetta del...

Daily recipe: Beetroots Mafalde , mussels and satureja

The chef Daniele Zennaro from the restaurant Vecio Fritolin in Venezia shows his recipe : Beetroots Mafalde , mussels and satureja....

Plin Torinesi – A typical meal of Piemonte

The chef Mauro Virdis and Massimiliano Brunetto from the restaurant Le Vitel Etonnè in Torino show their recipe : “Plin...

Daily recipe:” Artichokes, passing through Battipaglia and Schito”

The Michelin-starred chef Paolo Gramaglia from the restaurant President in Pompei, shows his recipe: ” Artichokes, passing through...

Fusilloni with anchovies sauce, artichoke from Sant’Erasmo

Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....

Daily recipe: Codfish with broccoli salad, sea urchin sauce, candied lemon and fish eggs

Fabiana Scarica and Arturo Scarfato from the restaurant Villa Chiara – Orto&Cucina in Vico Equense show their recipe: Codfish...

La ricetta del giorno: Coda di manzo cotta a bassa temperatura sottovuoto

Oggi gli chef Mauro Virdis e Massimiliano Brunetto del ristorante Le Vitel Etonné di Torino ci illustrano la ricetta della Coda di manzo...

Daily recipe: Calamarata with porcini consommè, small squids and salicornia

The chef Daniele Zennaro from the restaurant “Vecio Fritolin” in Venice, shows his recipe: “Calamarata with porcini...

La ricetta del giorno: Guancia di maiale brasata secondo tradizione, emulsione di senape, sedano rapa alla birra

Gli chef Fabiana Scarica e Arturo Scarfato del “Ristorante villa Chiara -orto&cucina-” di Vico Equense ci presentano la ricetta...

La ricetta del giorno: Riso vialone nano mantecato all’acqua di pomodoro datterino, sgombro caramellato e briciole di pane alle olive nere

Oggi Vincenzo Guarino, Executive Chef presso il Ristorante “il Pievano – Castello di Spaltenna” di Gaiole in Chianti, ci presenta...