full screen background image

News

Cultural, a Parigi tipicità italiane superstar dal 2 al 4 aprile

I prodotti d’eccellenza italiani in vetrina a Parigi, dal 2 al 4 aprile, al Bastille Design Center (74 Boulevard Richard Lenoir,...

Daily recipe: Pastiera Leonessa

The confectioner Aniello Carotenuto from the PastaBar Leonessa (Nola), shows his recipe: “Pastiera Leonessa”. Ingredients for...

Daily recipe: Pastiera by Le Tre Vele Restaurant in Salerno

The chef Fabiano Borea from the restaurant “Le Tre Vele” in Salerno shows his recipe: Pastiera of wheat Ingredients for the...

La ricetta del giorno: Le Zeppole dello chef Molaro con farina Petra

Le Zeppole di San Giuseppe realizzate con farina Petra. La ricetta è dello chef Mimmo Molaro del ristorante Hungry People di Somma...

La ricetta del giorno: Trancio di merluzzo confit su purea di fagioli di controne, calamaretti spillo e acqua di mare nera

Vincenzo Guarino, Executive Chef presso il Ristorante il Pievano a Castello di Spaltenna di Gaiole in Chianti, ci illustra la ricetta del...

Daily recipe: Beetroots Mafalde , mussels and satureja

The chef Daniele Zennaro from the restaurant Vecio Fritolin in Venezia shows his recipe : Beetroots Mafalde , mussels and satureja....

Plin Torinesi – A typical meal of Piemonte

The chef Mauro Virdis and Massimiliano Brunetto from the restaurant Le Vitel Etonnè in Torino show their recipe : “Plin...

Daily recipe:” Artichokes, passing through Battipaglia and Schito”

The Michelin-starred chef Paolo Gramaglia from the restaurant President in Pompei, shows his recipe: ” Artichokes, passing through...

Fusilloni with anchovies sauce, artichoke from Sant’Erasmo

Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....

Farina Petra del Molino Quaglia protagonista a Taste Firenze

Petra Molino Quaglia anche quest’anno a TASTE FIRENZE (stand D17 – D18) con prodotti nuovi e messaggi importanti. Comune...