full screen background image

Gastronomy

“CibArti”, cena evento da “Dodici” Aversa con arte e buon cibo

Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....

Il 5 aprile Istituti alberghieri di tutta la regione in gara per “I primi delle Festività”

Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....

Med Cooking Congress 2019, una pluralitĂ  di interessanti confronti culinari

Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....

Associazione Pizza Napoletana Gourmet protagonista dei laboratori del Med Cooking Congress 2019

Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....

“Il Grano che Cresce”: al Med Cooking Congress 2019 sarĂ  presentato il progetto Fior di Grano 100% Campania del Pastificio Artigianale Leonessa di Cercola

Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....

Mangiar bene e mangiare sano, il Ristorante Falernum dedica una serata ai sapori della tradizione e della Campania

Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....

La Primavera e mangio: nuovo evento da Dodici ad Aversa

Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....

Sabato 23 marzo, la cena spettacolo dedicata al ruolo del cibo nel teatro napoletano, apre la VI edizione del Mediterranean Cooking

Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....

Anche la birra sarĂ  tra i protagonisti della sesta edizione del Med Cooking Congress 2019

Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....

Il pasticciere Roberto Ruggiero della Pasticceria Giulia di Sant’Anastasia, racconta la sfogliatella alla mela annurca

Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....