News
Mediterranean Cooking Congress 2016: a settembre Torino, ad ottobre anteprima napoletana, a febbraio Barcellona (Spagna)
Gusto MediterraneoJul 07, 2016
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
Il Fior di Latte di Agerola e il Latte Nobile, meeting da Leonardo’s il 12 luglio
Gusto MediterraneoJul 04, 2016
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
Gelato artigianale vegano, esclusiva novità partenopea con la giovane Tonia Giordano
Gusto MediterraneoJul 01, 2016
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
Laghidivini: il premio “il vino preferito dal pubblico” al Mantonico passito dell’azienda Baccellieri di Bianco (RC)
Gusto MediterraneoJun 28, 2016
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
Dubravkin put – the most beautiful and the best restaurant in Zagreb
Gusto MediterraneoJun 21, 2016
Restaurant Dubravkin put was voted the best restaurant in Zagreb for 2016 and the second best in the whole Croatia by the ”Dobri...
Gnocchetti rossi alla barbabietola “Pastificio Leonessa” con seppie fresche, cime di rapa e fiori di zucca
Gusto MediterraneoJun 21, 2016
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
Laghidivini, 24-26 giugno a Bracciano il festival dei vini prodotti sulle sponde dei laghi italiani
Gusto MediterraneoJun 13, 2016
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
Gragnano: 5 pastifici artigianali danno vita alla prima rete di impresa
Gusto MediterraneoJun 06, 2016
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
“The Mediterranean Cuisine with Neapolitan Flare” An Exclusive Competition for Mediterranean Chefs using Pasta Artigianale Leonessa
Gusto MediterraneoJun 02, 2016
“The Mediterranean Cuisine with Neapolitan Flare” An Exclusive Competition for Mediterranean Chefs using Pasta Artigianale...
“Innamorato cotto per il crudo”, venerdì 10 giugno al ristorante Le Tre Vele di Salerno con i vini di Marisa Cuomo
Gusto MediterraneoMay 30, 2016
Benvenuta estate tra i sapori di mare e i profumi della natura al risveglio. In che modo celebrarla? Sicuramente a cena a Salerno, al...